Oldambtster Senioren Vereniging

Wij komen op voor de rechten, wensen en belangen van senioren op sociaal-maatschappelijk en met name recreatief gebied.

De doelen van de vereniging

Wij komen op voor de rechten, wensen en belangen van senioren op sociaal-maatschappelijk en met name recreatief gebied. De OSV wil daarom een goede bijdrage leveren aan de participatiesamenleving voor alle ouderen, met name voor de senioren in Oost Groningen. We zijn maatschappelijk betrokken en bieden ondersteuning bij zaken als belastingen, invullen formulieren, collectieve zorgverzekering en andere problemen.

De OSV is een gezellige ontmoetingsplaats van veel en vaak bekende leeftijdsgenoten, er is een goede sfeer en iedere senior is welkom.

Het organiseren van activiteiten

Wij organiseren veel interessante en vooral leuke activiteiten. Dit doen we in Beerta, in Blijham, in Winschoten en Rhede; met onder andere bingo, toneel, klaverjassen, sjoelen, filmvoorstellingen, gezellige feestavonden, ééndagsreizen en meerdaagse busreizen. We verzorgen vervoersmogelijkheid voor alle leden, iedereen kan dus overal naar toe!

Lid worden?

Bent u in 1965 of eerder geboren, dan behoort u tot de doelgroep van de OSV. Na betaling van de lage contributie van € 15,00 p.p.per jaar ontvangt elk lid een ledenpas, waarmee u toegang hebt voor alle activiteiten. Voor alle leden bezorgen wij 8 Keer per jaar ons eigen (gratis) mededelingenblad “De Taaie Rakkers” en bent u op de hoogte van alle activiteiten. Heeft u vragen of belangstelling? Neem contact met ons op via de contactpagina. Of meld u aan via het formulier.

Aanmelden

Recente uitgaven

Wij houden u graag op de hoogte van alles wat er bij de Oldambtster Senioren Vereniging gebeurd.