Vanuit het bestuur

Terug naar overzicht

Vanuit het bestuur

Het derde nummer van Taaie Rakkers ligt voor u. Jaargang 10, nummer 3, Juli 2024. Het laatste nummer voor de grote vakantie. Een periode waar we over het algemeen ons op verheugen. Maar ? Velen van ons hebben iedere dag als het ware vakantie. Geniet ervan en blijf ervan genieten. En voor diegenen die even huis en haard verlaten, veel plezier en goed weer toegewenst.

Achter ons liggen mooie reizen en activiteiten. Klaverjassen, sjoelen en Bingo mogen nog steeds op een grote belangstelling rekenen. Daar gaan we zeker mee door. De 5 daagse reis naar Blankenberge heeft plaatsgevonden onder een ander gesternte dan wij ons hadden voorgesteld. Daarover leest u twee artikelen in deze uitgave. ’T Is of de duvel er mit speult zegt men weleens. Gaat het niet zo zoals je het had voorgesteld, dan blijft het vaak zo.

Dat hebben we thuis ook wel eens. De reis heeft ons delen van West Vlaanderen laten zien, alsmede enkele plaatsen zoals Brugge, Ieper en Antwerpen. Brugge ? Soms waande je je in Japan, Ieper gaf ons inzicht in de W.O. I en Antwerpen werd per bus met gids bezocht, op enkele deihards na, die deze stad per voet bezochten. De sfeer onderling was goed te noemen, alsmede de lunches onderweg en de diners. Met als een goede afsluiting het afscheidsdiner. Eenmaal thuis, na alles te hebben laten bezinken, blijven toch de leuke dingen hangen. Daarnaast hadden we een dagreis naar Ruinerwold en Giethoorn met Deiman Touring. Deze dagreis, met prachtig weer, is zeer goed bevallen en voor herhaling vatbaar.

Na de vakantie hebben we weer leuke activiteiten voor u in petto. Voor elk wat wils. Activiteiten te over. Te beginnen met de acht daagse reis naar het Zwarte Woud in augustus. Ook zullen we trachten Cees Stolk, samen met Deiman Touring, te strikken voor zijn middagtocht in onze omgeving, die altijd weer voor een verrassing zal zorgen. Met na afloop een stamppotbuffet. En, we hebben Arriva voor u aan het werk gezet om met een program te komen voor de vijf en achtdaagse reizen 2025. Voor de vijfdaagse gaan de gedachten uit naar Luxemburg. Een vierlanden bezoek. Waarbij activiteiten makkelijk bereikbaar zullen zijn. Dus beslist geen wandel vijfdaagse. Beloofd ! Voor het overige verwijzen we u naar het activiteiten overzicht 2024. Vast liggen data voor Klaverjassen, sjoelen en Bingo. Die kunt u alvast noteren in uw agenda. En voor het overige houden we u op de hoogte door middel van een Nieuwsbrief of Taaie Rakkers.

U zult in deze uitgave bij alle artikelen foto’s van ons missen. Foto’s moeten apart aangeleverd worden. In welke vorm, dat is niet bekend. Per mail ? Echt een foto? Om geen vertraging te krijgen in de verschijningsdatum van Taaie Rakkers, vind u daarom nu geen foto’s tussen de artikelen. Ik wil allen bedanken die ons foto’s hebben toegestuurd van de vijf daagse en de dagreis. Gelukkig heeft Siep Jurna zijn hobby weer kunnen uitoefenen en heeft een fotoboek samengesteld van de reis naar België. De bestelde boeken kunnen 5 juli a.s. in ontvangst genomen worden tijdens onze BBQ in Beerta Een artikeltje dienaangaande vindt u in deze uitgave.Een BBQ ter afsluiting van het eerste halfjaar 2024. En bakken maar ! De dames uit Beerta heten u alvast welkom.

Het jaar 2025 zullen we ons 10 jarig bestaan vorm geven. We zullen een commissie bestuur / leden gaan instellen. En het zal zoeken worden naar een gelegenheid, waar meer dan tachtig leden ondergebracht kunnen worden. Suggesties zijn welkom. En we moeten kijken hoe we het financieel rond breien.

Vanuit het bestuur wensen wij u een goede vakantie en veel plezier.

Recente activiteiten

Wij houden u graag op de hoogte van alles wat er bij de Oldambtster Senioren Vereniging gebeurd.

Bingo Winschoten

Beerta - 27-11-2024

Op donderdag 27 november 2024 organiseren wij in Zaal Irene een bingo middag.

Bingo Winschoten

Beerta - 25-09-2024

Op donderdag 19 december 2024 organiseren wij in Zaal Irene een bingo middag.

Bingo Beerta

Beerta - 19-12-2024

Op donderdag 19 december 2024 organiseren wij in de Thos kantine een bingo middag.